Več o govorcih in predavateljih
Elvira Rošić Ključanin
Program:

petek, 26. 11. 2021

13.15 - 14.15

Okrogla miza: Kdor vadi je na boljšem

Elvira Rošić Ključanin


Šport je moj način življenja in s to miselnostjo grem skozi življenje pri vseh opravilih, ki se jih lotim. Bogate izkušnje, ki sem jih pridobila na športni poti so lahko velik plus na različnih področjih ŽIVLJENJA.

Začela sem kot igralka v kolektivnem športu - košarka in po zaključeni aktivni igralski karieri ostala vpeta skozi mnoge druge funkcije v tem načinu življenja. Ves čas delovanja v športu, v vseh teh letih, sem pridobila različna znanja na mnogih področjih. Moja dosedanja dela ter izkušnje obsegajo vodstvena dela, delo v tajništvu oziroma administraciji, knjigovodstvu, marketingu ter poslovanju in organizacij. Ni me strah iz nič postaviti na noge organizacije ali se skupaj z vodstvom lotiti prenove projektov, procesov in nadgradnja obstoječih.

Pri mojih dosedanjih poklicnih in zasebnih obveznostih se je izkazalo, da sem organizirana, saj sem med drugim aktivno sodelovala pri organizaciji mnogih športnih prireditev v Domžalah in drugod po Sloveniji. V sebi imam zdravo mero ambicioznosti, sem timski človek, a hkrati vajena tudi samostojnega dela. V nepredvidljivem in nepričakovanem času "lock downa" ( epidemija Korona Virusa) nisem samo sedela in čakala, da vse skupaj mine, ampak sem se lotila pridobivanja novih znanj ter prilagojenega dela okoliščinam, poiskala tudi sama rešitve za sam obstoj ŽKD LEDITA ( žensko košarkarsko društvo LEDITA ), za katerega obstoj je, kot klub z žensko populacijo, še toliko težje vse skupaj.


Ljubiteljsko vodim Žensko košarkarsko društvo LEDITA, ki ima 5 tekmovalnih kategorij, sem mama treh otrok, srečno poročena ženska , po izobrazbi sicer poslovna sekretarka vendar delam na mnogih področjih ponujenih na poslovnih poteh, delujem tudi v nogometnem klubu Domžale že 20 let kpt zunanja sodelavka, imam malo podjetje kater se ukvarja z izdelavo unikatnih oblačil, sem trenerka košarke , na koncu se rada pohvalim,da sem babica dvema vnukoma katera sta mi nepopisno polepšala življenje.




Share by: